Amnesty International Slovensko

Amnesty International Slovensko
Môže to byť aj inak?
Show Notes

Keď sa na svoj život pozerám zvonka, uvedomujem si, že asi je to dosť hardcore, so všetkými možnými okolnosťami. Lenže takého hardcore-u je na svete veľa. Ľudia sa ma zvyknú pýtať, ako to dávam - a ja odpovedám, že nedávam. Neviem povedať žiadnu múdru vetu o nevzdávaní sa, lebo som sa vzdala veľakrát a bojovať by som chcela tiež hlasnejšie...ale ako zvyknem hovoriť, nemám čas, musím/chcem sa starať o dcéru, študovať, pracovať.

Grafický dizajn a animácie vytvoril Dávid Koronczi v spolupráci s Jurajom Mydlom, mix a audio logo Živej knižnice pripravil Jonatán Pastirčák. Idea&realizácia: ​kristína országhová.

Vzniklo v rámci projektu Silné čítanie, ktorý vedie Laputa, o.z. (www.literarnabasta.sk). Partnerskými organizáciami projektu sú Amnesty International Slovensko a Centrum komunitného organizovania. Projekt Silné čítanie je podporený z programu ACF – Slovakia, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2014-2021.  Správcom programu je Nadácia Ekopolis v partnerstve s Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava a Karpatskou nadáciou.

Support the show